Friday, July 22, 2011

"Appi, ma haisen!" (Laura) ehk 32 kraadiga metsas

Kolmapäeva õhtupoolikul tegime taas väikse tiiru küla peal. Jõudes jalgpallistaadioni lähedale, silmasime taamal Juuru kohalikke noori rataste ja rolleritega. Niipea, kui nad meid märkasid, hakkasid nad meid paaniliselt jälitama. Lõpuks oli meil suurejooneline eskort, mis saatis meid isegi tagasi koolimajani. Seni pole nad rohkem meiega tegemist teinud.

Öösel, kell kaks, ärkasid rebased kileda vilehääle peale. Ilma igasuguse venitamiseta käsutati nad koolimaja ette, kaasa kästi võtta malevasärk, millel polnud mingisugust otstarvet. Meie kui rebased tundsime ennast äärmiselt ärritatu ja kiusatuna, kuna magus uni võeti just ära. Hundid otsustasid korraldada liiga varajase hommikuvõimlemise. Peale 15-minutilist jooksutamist lasti hingeldavad ja väsinud rebasekesed tagasi unemaale. Kuid see piin ja kannatus jätkus ka järgmisel öösel, ja aina hullemaks läks. Seekord lisandus tavapärastele võimlemisharjutustele ka veega ülekallamine ning meid sunniti kottpimedas niitmata muru seest otsima imepisikesi Miisu komme, mida me isegi endale ei saanud, vaid pidime Huntidele loovutama.

Rebane Maali
märjad ja väsinud rebased
back to sleep

Neljapäeval sai teine tiim tunda hakkuri võlusid. Muljed hakkurist: "AAAAH! OOOH! See oli mõnus!". Põhjuseks oli see, et hakkuri juures polnud vastikuid verdimevaid elajaid ning sai nautida päikesevanne. Töö ise oli samuti poole kergem. Samal päeval tõi meile naeratuse näole ka kitarri saabumine meie residentsi. Getter tinistas seda mängida kui tõeline kantristaar.


Laura leidis endale riidekapi

Täna oli töötegemine vägagi ekstreemne, sest sooja oli 32 kraadi ja meid ründasid igasugused putukad. Higiste kehade külge kleepus eriti kergesti hakkurist tulev sodi. Õnneks tegi päeva ilusamaks tööandjate poolt toodud maitsev kringel, millele järgnesid hõrgutavad pelmeenid salatiga. 

see pole päevitus, vaid tugev mustuskiht

LESO




söömine tekitab huvitavaid emotsioone


Aitame üksteist igas olukorras, isegi maniküüriäparduses

No comments:

Post a Comment