Monday, July 25, 2011

Rets Raega

Nagu me mainisime, käisime nädalavahetusel Raes. Tegelikult Jüris.
Meie väike trip algas laupäeva hommikul kell pool seitse, et kõik ikka pesemas ära jõuaksid käia. Sõime meie kokatädi tehtud imehäid vorstivõileibu ja hakkasime Hagudi poole kihutama, et rongile jõuda. Sõitsime kõigepealt Tallinna. Meil meenus, et laupäeva hommikul kell 10 avatakse Telliskivi kirbuturg. Kuna me jõudsime just kümneks sinna, käisime ka seal ära. Saime meie armsatele Rebastele TASUTA riided.
Kotkas mainib ära siinkohal, et Balti jaama pagasihoid on mõttetult kallis!
Edasi läksime järgmise rongi peale, et sõita Lagedile. Kui kohale jõudsime, väitis Mihkel, et teab küll, kuhu edasi sõita. Me siis kõik usaldasime teda ja hakkasime sõitma. Küsisime veel ühe tädikese käest, kuhu poole minna. Põhimõtteliselt oli see tädike süüdi meie vaevarikkas väntamises. Kui sihtpunkti jõudmiseks oli jäänud vaid kaks kilomeetrit (sõitnud olime siis juba 12 km), nägime teeviita, mis näitas, et rongijaam on 3 km kaugusel. See tädi oli värdjas.
Higised oivikud Jüri Konsumi ees
Getter janu kustutamas


Jõudsime siis lõpuks Jüri spordihoonesse, kus meid võtsid vastu kaks toredat rühmajuhti Nele ja Roosi. Seejärel jooksime võimalikult kiiresti pesema, et jätta endast puhas esmamulje. Peale seda läksime sööma Peetri Pizzasse. Seal nägime ka Rae gängi. Kiire tutvumismäng ja saime sööma minna.
Peetri Pizza hõrgutised

Tsekime Rae kutte
Vaatepilt oli vist meeldiv
Peale sööki on neil samasugune traditsioon nagu meil- ka nemad lähevad poodi (toiduvarusid täiendama). Siis läksime tagasi ning tegime paar võrkpallimängu. Hiljem tegime seltskondlikke mänge.

Öine meeleolu

Väike photoshoot
Öiste tegevuste hulka kuulus ka reiv, jäätisesöömine ja piljard. Lõpuks läksime mõnusas meeleolus tuttu, AGA...
meid äratati kell 04.45 ja talutati otsemaid külma öhe. Vaid vähesed jõudsid panna selga retsiriided (ainult Helena ja Annika panid selga neile soetatud retsisärgid). Kaasa kästi võtta ka hambahari. Nimelt lasti meil pesta sinepiga hambaid. See polnud meeldiv. 


Hundid Mihkel, Getter, Laura ja Kerli

Unised rebased

Hambapesu sinepiga

Taaskord hommikuvõimlemine
Rebased jagati paaridesse


Katkine muna ja jahu peas



Keefir



Jahu seest komme otsimas. Nägu tehti muidugi enne märjaks.
Et rebased ikka korralikult poriseks saaks
Rebane Katrin

Porgandi söömine

Rebane Maali

Vande andmine
Rebastest said hundid. Kell kuus saime tagasi magama minna ja lasime kella kümneni. Pidime minema ujuma, aga õnneks tulid suured vihmapilved ja see seik jäi ära. Sai leso lasta. Vahepeal toimus ka suur pizza söömine.
Katrin

lesoooooo

Triin Koris

Rasmus

turnimine talle meeldib


Külaskäigu lõpetasime vägistamismänguga

Getter ns


Maali

Gerlin


Reis oli ilmselgelt väsitav

Igaljuhul jäid kõik Juurukad tripiga rahule. Inimesed olid väga mõnusad ja sõbralikud. Teinekordki.

No comments:

Post a Comment