Tuesday, July 19, 2011

Esimesed saavutused

Esimesel ööl suutsime rühmajuhtidele jätta endast hea mulje. Kuna ilmselgelt oli kõigil veel energiat üle, rääkisime elust enesest ja ühel hetkel teatas pimedas ruumis meile Maali, et ta saavutas kuu ajaga turiseisu tehes sixpacki. Enne, kui ta suutis oma lause lõpetada, hakkasid eesti keele klassis madratsitel lebavad neiud oma jalgu taeva poole kergitama. Sellele järgnesid naerukrambid, mis tegi eesmärgi saada perfektne turiseis veelgi raskemaks. 
Laura sooritamas turiseisu LESOtamise ajal.. Turiseis, sest PLANKING is SO last month
Tüdrukute toas hakkas äratuskellaorkester korraldama oma debüütkontserdit kell 7.30 kaheminutiliste vahedega. Fantastiline kontsert lõppes kell 8.00, kui meid üles "peksid" mõlemad rühmajuhid (Edaspidi Gerlin ja Merily). Vaatamata sellele jätkasid äratuskellad samas vaimus.
Märjajuukselised rühmajuhid teavitasid meid rõõmsa uudisega, et soe vesi on tagasi. Seda tähistasime loomulikult söömaajaga.
Pidime kiirelt sööma, sest töölejõudmiseks kulub meil 15 minutit. 
Ootusärevus oli ilmselt nii suur, et jõudsime kohale isegi 5 minutit varem. Saime kätte oma töökindad, piserdati üle putukatõrjevahenditega ja saime teada oma ülesanded ja võisime alustada tööga.
"Fotograafi" võimed olid limiteeritud. Kahjuks ei jäänud paljud meist peale.
Tööst siis nii palju, et me teeme metsa terviseraja, kuid selleks peame maha saagima paksu, tiheda võsa, viima riismed 100 meetrit eemale välja, et saaks neid järgnevatel päevadel hakkurile "toita", aga me ei kurda... veel.
Lõunapausil pidime rühmajuhtidele seletama, mis
vägitükke me tegime, et nemad ei saanud nautida öörahu. Nad hakkasid naerma ja seejärel sõitsime tagasi tööle.
Jah, kallid lapsevanemad, nende kahe hoolealused me järgmised kolm nädalat olemegi : ) (Kerli tagaplaanil.. tema on meie kaaslane)
Täna sõitsime 12 km. Nussasaiad on maha põletatud

Koolimajja jõudes hakkas võidujooks duširuumide poole, et õhtusöögil oleks meie väljanägemine viks ja viisakas.

Lasime LESO (tehniliselt on leso kaminapealne istumiskoht, kuid meie keeli võrdub see sõnaga lebotama)

Kolm A-d: AnnikA, LaurA ja HelenA ehk meil on WiFit ja süüa
Mänguaeg
Keskööreiv
Aukohal asetseb šokolaadikreem, mis on meie toiduvõrgustiku üks põhilülidest

PS! Meie söömist ei takista mitte miski
PS2! Meie liiklusvahenditeks on jalgrattad, seega on kõik liigsöömised tasakaalustatud.
PS3! Vahepeal suutis Katrin ajada selga kilevarustuse, sest hundid on viimasel ajal olnud üsna salapärased retsi suhtes ja ta kartis, et varsti lendab midagi määrivat tema suunas.

No comments:

Post a Comment